tisdag 25 oktober 2011

Trött, orolig, nervös...

Imorgon är det dags för leons andra datortomografiröntgen av hjärnan, denna gång sker det i narkos.. han ska alltså sövas. Han ska även vara fastande 6h innan... Så nu lägger jag mig och sover till kl 01.00, då ska vi väcka Leon för att ge honom en flaska välling så han inte är helt utsvulten kl 8-9 när han ska läggas in. Han har ju ätit sin middag kl 18.00 i vanlig ordning och brukar vara väldigt väldigt hungrig vid 7.00 när han vanligtvis vaknar.
Så för att vi inte ska ha en liten kille som bara gråter sig förstörd imorgon så får vi göra såhär..

Problemet nu när vi väcker honom kl 01.00 är att vi inte vet om han kommer kunna somna om igen.. Så därför sover jag lite nu medan Vincent är vaken och har koll på klockan och gör i ordning vällingen som jag ska ge så får han gå och lägga sig efter det.
Mycket joks, men det är teamwork som gäller. Känns som att morgondagen kommer bli en låååååååång dag...

Tänk på oss vid 08.00-13.00..,,


- neas iphone

2 kommentarer:

Dunder The Dirt sa...

Kommer ihåg när Amina sövdes för första gången. Tänker på er som fan!
Vet hur det känns med all ovisshet, oro osv när det gäller ens barn kontra läkare, sjukvård etc.
Personalen på uppvakningen kan vara lite tjuriga ibland, det är 50 - 50 typ, men skit i dom i så fall och ställ på dom om de agerar opedagogiskt och sånt. Men det finns även jättebra personal där oxå!

Catrin sa...

Vad ni är duktiga som tänker på allt och samarbetar på det sättet. Förstår att det blir en påfrestande dag för er alla! Tänker på er<3

tack för titten och välkommen tillbaka :)