torsdag 30 juni 2011

Uppsala

I måndags var vi i Uppsala på Akademiska sjukhuset för att träffa specialisterna. Dom tittade, kände och klämde på Leon.
Domen löd ungefär såhär.
Vi kan inte pusta ut först om ett år. För de två första levnadsåren är de mest kritiska när det gäller skallbenet.
Vi ska bli kallade för att göra en ögonundersökning här i Örebro. För ögonen avslöjar tydligen hur hjärnan mår..
Sedan ska vi göra ännu en datortomografi röntgen här efter sommaren som de ska jämföra med den vi gjorde förra gången. Och sedan vill dom träffa Leon igen i Uppsala.

Jag är arg, ledsen och besviken för att dom gav oss falskt hopp genom att det tog 9 månader(!!!) innan vi fick komma upp, vilket både vi och bvc trodde var för att det inte var någon fara. Men när fallet var så att vi blev bortglömda. Vi fick ringa till läkaren här på usö som "haft hand" om oss och han kontaktade genast uppsala och efter en vecka fick vi kallelsen. SKIT rent ut sagt. "Föll mellan stolarna". Det får inte inträffa när det handlar om BARN!

Nu ska jag behöva vara orolig och ledsen igen. Tänka på detta hela tiden. Ikväll gjorde jag misstaget att googla på detta och blev sedan förkrossad. Nu försöker jag glömma bilderna jag såg och det jag läste.


Här är den finaste killen i världen ¤


ALLT är bra med våran kille. Han är finast, frisk och glad som en sol. Ligger med i utvecklingen och det finns inget att anmärka på.
men..... (?)
suck.



4 kommentarer:

Enniie sa...

Det kommer gå bra. Jag tror inte för något I världen att nått skall vara fel, då hade dem nog upptäckt det på en gång. Bamsekram till er !

Moa-Johanna sa...

Förstår att ni är oroliga. Men han är ju som du säger med i utveckling! Han är himla fin eran Leon , så näpen!
Hoppas ni får en fin helg. Din man är så duktig också! Kram Moa

Minna sa...

Jag förstår din oro och dum som man är googlar man mycket. Jag som bara har sett din fine pojk på bild tror inte att han har någon av dom syndromen eller diagnoser som finns för då borde de ha gett honom det när ni var i Uppsala, eller? Tyckte det verkade som de syndrom var så specifika att det syntes redan vid födeseln. Hur växer huvudet idag? Försök att inte oroa dig för mycket (lättare sagt än gjort) men försök leva i nuet och se hur väl han utvecklas och fin han är. Det går ju inte att se några avvikelser på bild.
Lycka till och många styrkekramar.
Tack för att du delar med dig!

Vincent sa...

Minna har rätt babe. Dom har ju faktiskt inte ställt någon diagnos :) Skulle nån ha gjort det så var det ju dom på akademiska! Vi ska bara göra kontroller och övervaka ^^ Det är inga fel på Leon och jag tror inte det kommer bli något mer heller <3

tack för titten och välkommen tillbaka :)