torsdag 28 oktober 2010

hm..

Såhär på kvällskvisten kommer mitt dåliga humör.. orkar ingenting. trött..
Imorgon ska jag väga Leon på den öppna bvc-mottagningen som babycaféet har. Efter det tänker jag bestämma mig för om jag ska ge upp eller ej.

Håll tummarna.
kärlek

7 kommentarer:

F sa...

ska tänka på er i morgon. ni är världsbäst vilket som <3

Catrin sa...

Jag håller tummarna! Fast jag tycker du är en jättebra mamma även om du inte skulle kunna amma längre. Du har gett Leon så mycket bra hittills. Jag vet att amning är viktig för dig, men jag önskar att du skulle fokusera på att du och Leon (o Vincent förstås) ska må bra istället för att stressa och gräma dig över något du inte kan påverka! Antingen går det eller så inte! Det är ingen katastrof (även om jag förstår att du tycker det). Älskar dig gumman! <3 <3

Anonym sa...

Jag håller alla tummar o tår jag har GUmman..
Hur gick det med besked om Leons huvud?

Erica sa...

Skickar lite pepp och kramar till dig, det förtjänar du! Jag har ingen aning om något om amning. Vad du än beslutar så kommer alla stötta dig! Du är en SUPER mamma vare sig du ammar eller inte!!! Hoppas det löser sig snart och att du kan få må bra och vara glad, NJUT av nuet! Massor med piggaupp Kramar till dig och din mysiga familj!

Helena sa...

Kan du inte ge både och? Först amma det du har och märker du att han inte är nöjd efter amningen så ger du ersättning. Då får han både och. Och du behöver inte sluta amma. Lycka till med vägningen! Kom ihåg att du är en bra mamma vilket du än väljer att göra. Din mamma och din syster vad är deras historia om amning, har de kunnat amma? Jag vet vad du går igenom. Har gått igenom det med mina tjejer och det är tufft men det kändes bättre när jag tog ett aktivt beslut inte med en gång men efter ett tag. Med Agnes ångrade jag mig och försökte få igång det igen men sen kändes det bättre. Mina tjejer blev tyvärr lata och så fort de fick smak på ersättningen och att de inte behövde suga så hårt ratade de bröstet, så jag hade heller inget val. Men hade de tagit både bröst och flaska hade jag nog gett först bröstet och sen direkt flaska för att känna mig trygg med att de fick i sig ordentligt. Oj vad långt det blev.

Catrin sa...

Håller med Helena! Du behöver ju inte ge upp amningen även om du ger upp helamningen. Ge honom bröstet först och sedan ersättning så du vet att han får i sig ordentligt. För det är ju inte meningen att Leon ska få i sig för lite "bara" för att du vill amma. Det vet jag att du inte vill. Det viktiga är att han går upp i vikt och utvecklas som han ska och att du mår bra också! Älskar dig kära syster!!

Kicki, Sanna o Jojo sa...

klart vi håller tummar... o vill man amma ska man kämoa... men inte så att man mår dåligt av det...
Du måste oxå må bra ... annars gör ju inte L det heller...
Kramar i masor

tack för titten och välkommen tillbaka :)