måndag 21 juni 2010

blä blä blä blääääääääääää

låt mig få somna och vakna upp på onsdag morgon? gärna då med värkar eller något sånt skojjigt.
inatt fick jag sova ca en timme innan jag vaknade upp med dom underbara kräkuppstötningarna i munnen. nu är jag inte speciellt rörlig då jag har en stenhård basketboll i magen så upp ur sängen för att springa på toan för att spy går inte direkt i racerfart som det en gång gjorde.. nä, jag kan knappt vända mig i sängen och får vara glad att inte spyan kommer med ansträngningen av att resa mig från liggandes till sittandes. sen när jag väl är uppe på benen så skriker mina fötter att dom inte pallar att bära mig längre. mina vattensvullna ballongfötter ger känslan av att gå på benpiporna.
och nej, jag kan inte "önska ungen ur mig" för vincent blir ju bortskickad på jobb från tisdag morgon till natten till onsdag. så det får för allt i värden inte sätta igång nu. tack för den chefen. är så himla sur och ledsen för nu önskar jag verkligen att jag kunde få känna "åh min lilla älsklingsbebis, kom ut nuuuu" men nej, ligg kvar för all del för jag mår så fruktansvärt bra just nu att jag vill inget hellre än att må så här ett tag till! YEEI..

what to do now? slå på en film kanske? fast jag vill inte väcka min älskade man som ska upp om 5 timmar för han måste vara i norrköping supertidigt nu på morgonen. så jag får väl sitta här och glo ett tag. lägger jag mig ner så måste jag snart upp och pjuka igen.. så nejtack, är dock så otroligt trött att jag skulle nästan kunna göra vad som helst för att få sova i två dygn..
kärlek (?)

2 kommentarer:

Frida sa...

urs, stackare. vet hur det är med kräk i halsen. Kan du inte ta en novalucol eller nått så du får sova om natten iaf? Hoppas det blir bättre snart! och att bebis kommer på onsdag :)

Annica sa...

Nu är det snart över och vi får träffa den spännande lilla personen i din mage. Jag längtar så. Mamma/mormor

tack för titten och välkommen tillbaka :)