fredag 18 juni 2010

5 dagar till bf ¤

ja nu måste man ju hoppas på att skrutten ligger kvar till bf. då av någon anledning vincent kommer bli skickad iväg att jobba 5 timmar hemifrån på tisdag, dagen innan bf. kul. tack. ja, jag är arg. vi blev lovade att chefen skulle göra "så gott han kunde" med långkörningarna. men allvarligt, EN dag innan beräknad födelse? shysst..
så nu måste antingen vattnet gå eller så får bebis ligga kvar, värkarbete är ju meningslöst eftersom det inte ger någon säkerhet om NÄR förlossningen blir. suck.
och varför kan inte dom andra göra den körningen? jo, för att självklart så är det TVÅ till körningar, två-dagars som är ännu längre bort. såvisst, vi fick den bra biten av kakan, men ändå. tack för pressen och stressen....
kärlek

3 kommentarer:

Maria sa...

Om vattnet går är det ju ännu mer osäkert på hur lång tid det kommer ta. :/ hade jag vart du hade jag hoppats på värkarbete!! de kan ju inte skicka iväg honom ifall förlossningen startar innan de?

Nea sa...

men om vattnet går så kan dom inte skicka iväg honom eftersom då måste dom sätta igång en på tredje dagen pga infektionsrisk. är det värkarbete så kan det ju komma och gå lite som de vill. det var det jag menade, när han kommit hem på tisdag så får de börja som de vill, då spelar det ingen roll :)

Kurre sa...

urk vad träligt! vi får hålla tummarna att bebis stannar kvar tills han kommer hem! dumma jobb.

tack för titten och välkommen tillbaka :)