måndag 24 maj 2010

så himla irriterande

har precis vart iväg med älskling och köpt färg som vi ska ha till nya lägenheten. när jag hoppar in i bilen berättar vincent att han nyss pratat med våran hyresvärd, och denne då sagt att målaren kommer inte börja tapetsera om först 1 juni (vårat inflyttsdatum) neeehe? hm.. alltså dom som bodde där innan har varit utflyttade sen 16 maj. Förstår liksom inte? Varför ska det vara så omständigt? Han sa även att vi inte behöver stressa med att flytta ut ur den här lägenheten för det är ingen som ska flytta in här, utan det verkade som att dom ska göra den här lägenheten till något typ av kontor? Men vad han inte tänker på är att HALLÅÅÅÅ VI ÄR HÖG-GRAVIDA! usch va sur jag är. hormoner eller ej, varför ska det vara så omständigt?
Men vi skulle få tapetböckerna nu i veckan så att vi kunde välja tapeter, gud så snällt....
Suck..

Nu har vi iaf köpt all färg iaf, tänk vad mycket man tjänar på att inte köpa färg på färghandel? Nu fick vi tre gånger så mycket färg mot om vi hade köpt där vi hämtat färgproverna.
Sjukt, men nu är även det klart också...

kärlek

1 kommentar:

Catrin sa...

Usch vad tråkigt gumman! Det bästa vore ju att de kunde fixa det innan ju! :( Hoppas bebben orkar vänta tills ni flyttat in och hunnit måla och så! kram

tack för titten och välkommen tillbaka :)