onsdag 16 maj 2012

Åsnan är på väg!!

Har nu efter mycket eftertanke börjat känna att jag kan beställa donkeyn och gjort slag i saken!! :)

Holland! Otroligt trevlig säljare!
Fri frakt till Sverige och om man köper en donkey duo så får man med en gratis åkpåse eller 1000:- att handla andra tillbehör för. Otroligt bra erbjudande! Sen skiljer sig priserna i sig en hel del.
En duo där kostar 12.000sek, här i Sverige kostar den 14.800:-. En åkpåse som man får med på köpet där kostar i Sverige 1250:-
Vi köper även till en mugghållare som där kostar 170:- och i Sverige 250:-. Så ja. Våran summa landar på 12.337:- och hade vi köpt den i Sverige hade vi betalat(eller inte för vi hade inte haft råd) 16.300:-

Värt? Javisst!!
Nu har jag släppt de dumma tankarna och nu är vagnen beställd och betalad! Känns väldigt härligt!

Längtar så tills den kommer!!





Vincent har velat beställa sen vi fick ihop pengarna till den. Men jag har tvekat och känt att... Tänk OM det där som inte får hända ändå händer och vi inte har en bebis i höst. Då är den här vagnen som går att göra om till enkelvagn alldeles för dyr för oss.. Beställer vi den innan så kommer vi börja använda den direkt som enkelvagn till Leon och då hade den ju heller inte vart helt ny om man skulle försöka sälja utan att gå alltför mycket minus.
Här i Sverige kostar den här barnvagnen med de två tillbehören som vi vill ha (en åkpåse och en mugghållare) 16.300:- och enligt mig är det stört mycket pengar. Så därför har vi sedan innan valt att importera. Eftersom det är en Bugaboo så har dom hand om större reklamationer själva, vilket gör det plättlätt för köparna att reklamera genom att skicka ett mail med bifogad bild eller video. Så får man hemskickat ett nytt chassi eller vad det kan vara. Utan att man behöver skicka tillbaka det gamla och krångla. 3 års garanti har dom också.
Känns bra eftersom det är en sån dyr vagn så vill man ju inte känna att man slänger pengarna i sjön.
Förutom det så är det ju en fantastisk vagn. Har allt och lite till för de extremt kräsna (läs mig och Vincent).
Import alltså. Från Holland kör vi på efter rekommendationer plus att dom inte använder flammskydd kemikalier på vagnarna där utan har samma bestämmelser som oss i Sverige. Till skillnad från England, där dom bestämt att vagnarna ska vara dränkta i kemikalier. Dåligt för barnen, dåligt för oss och dåligt för miljön. Det är inget vi tänker medvetet stödja.
(tyvärr så var vi för novis och ovetande när vi beställde oystern från England och vi har inte haft annat val än att behålla den, vi får se hur det blir nu när vi får donkeyn. Om vi har kvar den som extravagn eller säljer den)

1 kommentar:

Lisa sa...

Vilken sida beställde du ifrån? Är sugen på en med :)

tack för titten och välkommen tillbaka :)