lördag 26 november 2011

oturen tar aldrig slut..

Igår fick vi veta att tändningslåset gått sönder på vår bil = bilen går inte att starta. Det kan hända på alla bilar och ja, såklart händer det på våran bil. Eftersom vi är gjorda av pengar så blev vi jätteglada över att behöva slänga ut ännu mera pengar, 3000:- varsågod! jippie..


Oturen förföljer oss, och vi kan inte förstå vad vi gjort för att förtjäna allt detta som vi haft de senaste månaderna. Jag har alltid trott på karma och levt efter det. Men nu kan jag verkligen inte förstå. När och var ska detta sluta? Vi har aldrig haft överdrivet med pengar. Vi lever på en lön och vårdnadsbidraget som gör det möjligt för leon att vara hemma. Vi har så vi klarar oss, har inte behövt tänka på vilket datum det är i månaden för att kunna handla mat. Vi är väldigt ekonomiska av oss och jag älskar att fynda billigt.

Men nu kan jag säga att vi har det inte så lätt längre. Det är tufft.

2 kommentarer:

Anonym sa...

sluta gnälla och tycks så synd om dig själv hela tiden så kanske det känns bättre!
alla drabbas av både bra och dåliga saker. alla har nära och kära som blir sjuka. alla har teknikprylar som pajar och bryter ihop. men få pratar om det och tar det så personligt osm du tycks göra!

F sa...

efter regn kommer solsken ° snart vänder det!

tack för titten och välkommen tillbaka :)