fredag 11 november 2011

Julens Önskelista

Redan jul!? Jisses!

Nu ska vi skriva lite önskelista till tomten :)


Leon äter jätteduktigt själv och har gjort länge, men nu har maten ibland en förmåga att råka hamna i knät på väg till munnen, det är inge kul för alla ljusa byxor som får fläckar som inte går bort :/  och med en sån här så slipper man även byta tröja efteråt :)


Vi behöver bra tallrikar till leon, han äter just nu ur vanliga skålar, men dom har lite höga kanter och gör att maten ibland flyger iväg.. sugkoppstallrikarna har tyvärr inte jättebra sug längre och är för lätta att flytta på om man inte får fast dom och då hamnar som lätt uppochner ;) så då önskar vi oss denna, gul, vit eller grön :) 


Leon är ju på väg att bli en händig man, som sin pappa. Vill väldigt gärna vara med när pappa håller på och grejar här hemma, men vi vill gärna inte att han ska använda de riktiga, icke lekvänliga verktygen, så vi önskar leon såna här, varken hårda som hårdplast eller mjuka som tyg, utan mitt emellan, dom är gjorda av naturgummi och är helt fria från gifter. Sånt gillar vi!


Den här händiga pappan som leon har / storköksmontören ska bygga leon ett eget litet kök i vårat kök. Var vi än är, hemma hos, på öppnis, överallt, finns det ett leksakskök, då är leon där och lagar mat :) han vill så gärna hjälpa till när vi lagar mat också och smaka får man gärna göra också. Kastrull och stekpanna och såna prylar har vi hittat på bytardagarna, men leksaksmat vill leon ha :) och det finns ju i massor. Hellre tyg och plast än trä och metall. Finns väl på de flesta leksaksaffärerna kan jag tänka mig :) 
Ikea har jättefina set i tyg. 



Schleich djur är något vi verkligen önskar oss och kommer förmodligen alltid göra det då det finns så många, och v vill ha ALLA djur som finns! det är sån himla bra kvalité, dom kan knappt gå sönder ;) och otroligt naturtrogna. 
 (schleich hemsida)
WE LOVE!


Hmm.. ja det var det jag kom på för sekunden, det finns säkert mer, man önskar sig ju alltid saker :)

Vad önskar sig era barn i julklapp? 
Vad önskade/köpte ni till era barn när dom var runt 1,5-2 år? 
Tips mottages tacksamt :) Vad gillas i den åldern?

2 kommentarer:

F sa...

vilka härliga saker!

O önskar sig också mat och djur, men även en spis och en pulka :D

Catrin sa...

Mycket fint Leon önskar sig, eller som ni önskar till honom ;)

Kunde inte komma på vad Anton fick, men kikade på bilddagboken och minns att när han var 2 år fick han duplo, pussel, träklossar, bilar, järnvägsräls och några tåg, några böcker, verktyg.

När han fyllde 1år+julafton fick han leksakstrakor, sådan som ni har, sköldpaddan som man trycker ner knapparna i, pulka, knottrig boll, djur som badleksaker, bilar, fordon, kläder, bok, även här byggklossar.
ja det är vad jag kan se av bilderna på bilddagboken iaf :)

tack för titten och välkommen tillbaka :)