torsdag 13 oktober 2011

Mår så dåligt.

Vi ska straffas fast vi är oskyldiga. Ingen hjälper till, ingen svarar på de miljoner frågorna man har. Betala ska vi göra fast vi är oskyldiga..

Just nu känns allt skit, hur kan det fungera på det här sättet? Förstår ingenting. Vi får lida fast vi inte gjort något fel, fast det inte var våran bils fel, vi var inte ens i närheten!

Alla som har bil, se till att er försäkring inkluderar brand, för oavsett vad som startade branden så är det du eller(och) din försäkring som får betala.

Jag vill inte vänta, jag vill veta nu! Hur mycket vi får. Hur lång tid det tar innan vi får dom. Ifall man kan pusta ut och få veta att vi självklart kommer få tillräckligt att köpa en likvärdig bil igen.
Hittills vet vi att vi ska betala 1800;- för att det här hände oss, för att våran bil var parkerad bredvid en bil som började brinna som i sin tur totalförstörde vår bil.

Pratade just med hyresvärden, lågorna var tydligen högre än huset. Deras vänner som bor borta vid berhn arena hade sett lådorna och trodde det var hela vårt hus som brann. Tänk om det hade vart så.. Man vill inte ens tänka på det..
Hursomhelst är det skit just nu ändå, fast det 'bara' var våran bil..




2 kommentarer:

F sa...

Det kommer bli bra gumman <3 Massa styrkekramar till dig.

Moa-Johanna sa...

Ja vet hur ni känner typ. Våran bil blev stulen när Ralf var nyfödd och vi fick stå för lagning när vi väl hitta bilen, för någon annan ville ut och skojåkÀ lite. Vi hade allt i bilen, vagnar, bilstolar..

Orättvist och så jävla onödigt, retligt.

tack för titten och välkommen tillbaka :)