torsdag 14 juli 2011

Morgonmotion!

Nu är det nästan 1 månad sedan jag var ute och sprang och stötte på den där äckliga mannen, som gjorde att jag inte vågade mig ut mera :(

Hela familjen har tagit någon runda men det är inte samma sak.. känns verkligen jättetråkigt!

Men nu har min syster semester ett bra tag till och vi ska försöka köra powerwalks så många mornar som möjligt! Med start idag, imorse blev det 3km-rundan igen :)

2 kommentarer:

Catrin sa...

Tack för sällskapet! Tiden gick så fort när vi gick tillsammans!! ses senare! kramar

Nisse sa...

Är jätte roligt att läsa din blogg, alla bilder på Leon, hyss och upptåg :)
Sitter och skrattar, känner igen mig så mycket på saker du skriver.
Som tex när han gråter, blir sur och sjunga blinka lilla stjärna sjuttioelvamiljoner gånger :)
Har inte alltid möjlighet att läsa din blogg, men är underbart att göra det när jag kan. skönt att få hänga med lite :)
William är ju inne i trotsåldern, som för någon vecka sen spottade han på mig helt utan anledning. Frågade varför han gjorde det o då sa han att en kille på dagis gjorde så. Mycket intryck därifrån.. bra att få ett svar iaf så man vet. mycket jag vill ha nu nu nu också. förutom sånna saker så är han alltid glad & full fart. Till hösten ska han byta till storbarnsavdelningen & så ska jag försöka få med honom på några innebandyträningar.. hehe.. vi åker till gotland 25e juli och kommer hem 12e augusti. Så om vi ska ses får vi göra det någon gång mellan 13-20e då jag fortfarande har semester.
Busschafförer som kör som dårar har jag inte riktigt märkt här i stockholm, men Tunnelbaneförare som stängt dörrarna så att jag & william har klämts.. två gånger samma tåg.. hände april 2010.
Jag stövlade fram till hytten där föraren satt.. "är du helt jävla dum i huvudet, din jävla idiotjävel" och la några ordentliga sparkar på vindrutan.. hm.. William pratar fortfarande om det.. när vi åker tunnelbana så frågar han. "Ska du sparka på tåget?" .. no comments.. :D

tack för titten och välkommen tillbaka :)