lördag 23 oktober 2010

kära läsare ¤

Av min statistikräknare uppe i höger hörn att döma så vet jag att ni är några stycken därute som brukar läsa min blogg :)
Nu vill jag ha er hjälp inför storhandlingen av mat imorgon!

Tips och idéer!
Vad brukar ni äta?
Favoriträtter hemma hos er?
Gärna relativt billig mat, mat man kan göra matlådor på ;)

Alla tips är välkomna!


Ordet är fritt! :D :P

kärlek

6 kommentarer:

Helena sa...

Samma problem här! Kycklinggrytor gör vi ofta, lätt att göra lådor av. Kan rekomendera en bok som heter Mat för barn och deras föröldrar av Latifa Lindberg. Finns bra recept i den och hon talar också om hur lång tid varje rätt tar att laga. Allt från bakning, middag, lunch o fredagsmys. Boken ger även bra tips och råd när man börjar med smakisar. Vi använde den jätte mycket förut och lagar en del recept fortfarande ur boken.

yen sa...

Köttbullar på måndag och pannkaka på torsdag! :P

yen sa...

Annars kan man ju laga kycklingwok, köttfärssås, lax o potatis, tacos, fiskpinnar, korvstroganoff, lasagne, pannbiffar, pastasallad, haha svenssonmat. Ni har ju en hel lista därhemma med mat, vet jag ;) ;)

F sa...

Ädelostpasta, fransk laxlåda (kolla arlas hemsida), indisk köttfärssås med ris..

Anonym sa...

gå in på tasteline.se och välj recept utifrån vad som finns hemma, eller skriv in olika favoritingridienser så letar den reda p årecept i receptbanken som innehåller det

Malin Thoris sa...

Kanske lite sent att skriva tips...
men en billig och god rätt vi brukar göra som är vegetarisk innehåller: 2 burkar creme freishe, passerad tomat 500g, 4-5 basilika/timjan buljong-tärningar. Det kokar man ihop och till det brevid, har man hackad rödlök och fetaost...och bandspagetti :) MUMS!

tack för titten och välkommen tillbaka :)